Thursday, January 15, 2015

ဒုတ္ထိုးယဥ္ေက်းမႈ႕

ဒုတ္ထိုးယဥ္ေက်းမႈ႕
အေနာ္ရထာလမ္းေပၚရွိဝက္သားဒုတ္ထိုးဆိုင္တစ္ဆိုင္နွင့္စားသံုးသူမ်ား။
ရန္ကုန္ျမိဳ႕တြင္ဝက္သားဒုတ္ထိုးဆိုင္မ်ား
၁၉၇၀ခုနွစ္ပါတ္ဝန္းက်င္၌စတင္ေပၚ
ထြန္းခဲ႕ရာထိုစဥ္ကတုတ္ထိုးတစ္ေခ်ာင္း၅ျပား၊၁၀ျပား၊၁၅ျပားျဖစ္သည္။ယခုက်ပ္၅၀၊၁၀၀ ၿဖစ္သည္။လူငယ္မ်ားအစားမ်ားသည္။
တစ္ေယာက္လ်ွင္၄၊၅ေထာင္ဘိုးပင္စား
ႀကသည္။ယခုအခါလမ္းေဘးဝက္သား
ဒုတ္ထိုးဆိုင္မ်ားသာမကမအိတုတ္ထိုး
ဆိုင္ကဲ႔သို႕ဆိုင္ႀကီးမ်ားလည္းရွိသည္။
ယခင္စစ္အစိုးရကါလကဝန္ႀကီးတပါး
ပဲခူးဥႆာေဂါက္ကြင္းတြင္ေဂါက္သီး
ရိုက္လာရာဝန္ၾကီး၏မွာႀကားခ်က္အရ
ပြဲစီစဥ္သူမ်ားကရန္ကုန္မွဝက္သားဒုတ္ထိုးျခင္းမ်ားႀကိဳတင္ေအာ္ဒါမွာေပးခဲ႕ရ
သည္။ဝန္ႀကီးလည္းႀကိဳက္၊အားလံုး
ႀကိုက္သည့္ဝက္သားဒုတ္ထိုးျဖစ္သည္။

No comments:

Post a Comment